Понеделник, 19 Август 2019
Понеделник, 19 Август 2019
Петиция иска презаснемане на “Игра на тронове”

Петиция иска презаснемане на “Игра на тронове”

Почитатели на култовия сериал “Игра на тронове” започнаха петиция, с която молят НВО да презаснеме последния осми сезон на сагата, предават световните медии.

До момента тя е подписана от над 200 хил. души и бройката им бързо се увеличава, предава БТВ. 

“Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс доказаха, че са абсолютно некомпетентни сценаристи ако нямат оригинален материал (т.е. книги), на които да се опрат”, пише в петицията. 

Това е епизод пореден от масовото недоволство на публиката към последния сезон на “Игра на тронове”. Почитатели, а и критика, седмици наред оплюваха лошото заснемане, евтините (на места) специални ефекти, лошо замислените истории на героите, както и диалозите между тях. 

Онлайн се появиха изказвания, че феновете се чувстват предадени, след като са инвестирали толкова години от живота си в следене на този сериал. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Публиката е обезпокоена и от информацията, че именно Бениоф и Уайс ще бъдат сценаристи на три предстоящи филма от сагата "Междузвездни войни", чиято продукция беше обявена от "Дисни" преди седмица. 

Коментар от създателите Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс към този момент все още няма. НВО също не са коментирали реакциите на зрителите. 

Въпреки негативните ревюта относно съдържанието на сериала, последният сезон на “Игра на тронове” бие всички рекорди по гледаемост. 

Последният епизод е идната неделя.

Резултат с изображение за Петиция иска презаснемане на “Игра на тронове

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар