Събота, 22 Февруари 2020

ndt banner2

Събота, 22 Февруари 2020

Google предрича кой ще е победителят в Евровизия

Google предрича кой ще е победителят в Евровизия

Компанията Google състави рейтинг на десетте финалисти на международния музикален конкурс Евровизия въз основа на анкети сред ползвателите на търсачката в интернет.

„Още днес вие можете да разберете кой ще победи според ползвателите на Google, ако точките бъдат присъдени на страните за това колко активно техните участници се търсят от жители на други страни”,гласи изявление на компанията.

Най-популярен сред интернет потребителите е представителят на Франция Билал Асани, на второ място е нестандартната група Хатари от Исландия. Челната тройка в проучването на Google приключва със Сергей Лазарев от Русия.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Също така интерес сред потребителите предизвикват участниците от Холандия, Беларус, Кипър, Швейцария, Италия, Сан Марино и Швеция.„През 2017 г. системата на Google за точкуване правилно предсказа победителя в конкурса, а през 2018 г. първото място на Евровизия зае един от фаворитите на интернет аудиторията“, съобщава пресслужбата на компанията.

Финалът на Евровизия ще се проведе в събота вечер в Тел Авив, където представители от 26 страни ще се състезават за първо място в популярния музикален конкурс.

Източник: БГНЕС

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner