Неделя, 15 Септември 2019
Неделя, 15 Септември 2019
Джордж Мартин: Еднакъв край за книгите и сериала "Игра на тронове? И да, и не

Джордж Мартин: Еднакъв край за книгите и сериала "Игра на тронове? И да, и не

Дори и нито една серия да не си гледал от "Игра на тронове", все си чул за фентъзи сериала на НВО.

Истерията през последните дни сред феновете е пълна. 12 хиляди фенове се събраха на стадиона РЖД "Арена" в Москва, за да гледат последния епизод на голям екран, а само в САЩ зрителите на финала на сагата са били над 19 млн. души, съобщи РИА Новости. 

Московчани се преоблякоха като любимите си герои, снимаха се на Железния трон, а преди шоуто даже се продаваха уж северняшки манджи. Междувременно, петицията за преснимане на финалния епизод по настояване на разочаровани зрители, ще си остане глас в пустиня, макар да събра повече от милион гласа. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Създателите на сагата Дейвид Беньоф и Даниел Уайс мълчат за критиките, но за сметка на това в тяхна защита се изказа авторът на поредицата, послужила за литературната основа на филма. 

Джордж Мартин написа в блога си, че няма как да се сравняват книгите с филма, защото Дейвид и Даниел е трябвало да доразкажат историята, като се вместят само в 6 часа, докато той планира цели 3000 страници, така че условията, при които работят, са различни. 

"Игра на тронове": Как сериалът промени живота на главните си актьори 

"Как ще свърши всичко това? Чувам, че хората питат. Такъв ли ще е краят, като в телевизионния сериал? Друг ли ще е? Какво пък... да. И не. И да. И не", написа Мартин в блога си. "Ако има нужда от повече страници, глави и сцени, а ще ги добавя", каза авторът на фентъзи епоса.

А читателите и феновете ще могат сами да си направят извода какъв край на историята възприемат като "реален", едва след като прочетат последните романи от цикъла.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар