Сряда, 29 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 29 Януари 2020
Джордж Мартин: Еднакъв край за книгите и сериала "Игра на тронове? И да, и не

Джордж Мартин: Еднакъв край за книгите и сериала "Игра на тронове? И да, и не

Дори и нито една серия да не си гледал от "Игра на тронове", все си чул за фентъзи сериала на НВО.

Истерията през последните дни сред феновете е пълна. 12 хиляди фенове се събраха на стадиона РЖД "Арена" в Москва, за да гледат последния епизод на голям екран, а само в САЩ зрителите на финала на сагата са били над 19 млн. души, съобщи РИА Новости. 

Московчани се преоблякоха като любимите си герои, снимаха се на Железния трон, а преди шоуто даже се продаваха уж северняшки манджи. Междувременно, петицията за преснимане на финалния епизод по настояване на разочаровани зрители, ще си остане глас в пустиня, макар да събра повече от милион гласа. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Създателите на сагата Дейвид Беньоф и Даниел Уайс мълчат за критиките, но за сметка на това в тяхна защита се изказа авторът на поредицата, послужила за литературната основа на филма. 

Джордж Мартин написа в блога си, че няма как да се сравняват книгите с филма, защото Дейвид и Даниел е трябвало да доразкажат историята, като се вместят само в 6 часа, докато той планира цели 3000 страници, така че условията, при които работят, са различни. 

"Игра на тронове": Как сериалът промени живота на главните си актьори 

"Как ще свърши всичко това? Чувам, че хората питат. Такъв ли ще е краят, като в телевизионния сериал? Друг ли ще е? Какво пък... да. И не. И да. И не", написа Мартин в блога си. "Ако има нужда от повече страници, глави и сцени, а ще ги добавя", каза авторът на фентъзи епоса.

А читателите и феновете ще могат сами да си направят извода какъв край на историята възприемат като "реален", едва след като прочетат последните романи от цикъла.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner