Вторник, 25 Юни 2019
Вторник, 25 Юни 2019
Меган Маркъл е новият моден редактор на "Vogue"

Меган Маркъл е новият моден редактор на "Vogue"

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е приела предложението на редактора на британското издание "Vogue" да му помогне с композицията на модните страници в най-важното - септемврийското издание.

Британският редактор на "Vogue“ Едуард Енинфул покани херцогинята на Съсекс да вземе участие в съставянето на септемврийското издание на "Vogue“.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според споразумението, освен работата по модната редакция, Маркъл ще има и своя собствена модна колона, където ще представи своите мнения за тенденциите, съобщава Канал 3.

Свързани статии (по етикет)

  • 3 начина да бъдеш спортна, модерна или елегантна с кецове

    Има един вид универсална обувка, която върви на всякакви дрехи, която е едновременно непретенциозна и впечатляваща, която става както за разходка в парка, така и за неочакван коктейл с приятелки. Вероятно тя е и единственият вид обувка, който може да се носи през три сезона, включително лятото. 

  • „Викториас сикрет“ се сбогува с телевизионния ефир

    „Решихме да преосмислим традиционното модно шоу на „Викториас сикрет“, се казва в съобщение от главния изпълнителен директор Лес Уекснър

  • Меган Маркъл роди момче

    Меган Маркъл роди момче. Новината съобщи принц Хари, който се просълзи от радост пред телевизионните камери, съобщи Sky News.

Оставете коментар