Анджелина Джоли става част от света на Марвел

Анджелина Джоли става част от света на Марвел

Джоли ще вземе участие във филма „The Eternals“ ("Вечните")

Анджелина Джоли потвърди, че ще стане част от киновселената на Марвел. Това стана по време на изложението на студиата „Комик-кон“ в Лас Вегас. Джоли ще вземе участие във филма „The Eternals“ ("Вечните").

Анджелина ще си партнира със Салма Хайек, Ричард Мадън и Кумаил Нанджиани. Филмът за група безсмъртни извънземни ще бъде пуснат на екран през ноември 2020 г.

Очевидно актрисата все още не е готова да се раздели с киното, въпреки дадената преди месеци заявка, че ще опита силите си на Бродуей. Дори напротив. По време на представянето на актьорите, Джоли заяви, че в новата си роля ще бъде 10 пъти по-упорита и ще работи здраво.

В следващите две години феновете трябва да очакват още супергеройски филми, в които ще вземат участие звезди като Махаршала Али, която ще играе в римейк на „Блейд“. Натали Портман пък ще бъде женският Тор в и "Тор: Любов и гръмотевици". Скарлет Йохансон представи изпълнения с екшън трейлър за "Черната вдовица".

Ще има нови филми и за доктор Стрейндж, както и за легендата за 10-те пръстена.

Президентът на "Марвел" Кевин Файги потвърди също, че ще има филм за "Фантастичната четворка" и продължения на "Черната пантера" и "Капитан Америка".

Файги представи и сериалите, които са предназначени за стрийминг услугата на "Дисни" - "Локи", "Ястребовото око" и анимацията "What If".


Медия

Оставете коментар