Петък, 17 Януари 2020

ndt banner2

Петък, 17 Януари 2020
Скорсезе, Де Ниро и Пачино откриват Нюйоркския кинофестивал през септември

Скорсезе, Де Ниро и Пачино откриват Нюйоркския кинофестивал през септември

Високобюджетният мафиотски епос "Ирландецът" на режисьора Мартин Скорсезе ще бъде представен премиерно на откриването на Нюйоркския кинофестивал през септември, предаде Асошиейтед прес

Прожекцията на филма, който събира на екрана големите звезди на Холивуд Робърт де Ниро и Ал Пачино, ще се състои на 27 септември в центъра "Линкълн", предаде БТА.

Почитателите на Де Ниро ще могат да го гледат като профсъюзния лидер Франк "Ирландеца" Шийран, свързан с мафиотската фамилия Буфалино. На Пачино е поверена ролята на профсъюзния лидер Джими Хофа. В образа на Ръсел Буфалино зрителите ще видят Джо Пеши.

Актьорският състав на продукцията на стрийминг платформата Нетфликс включва още Харви Кайтел, Ана Пакуин, Боби Канавале, Рей Романо. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Филмът "Ирландецът", базиран върху книгата "Чух, че боядисваш къщи" на Чарлз Бранд, отбелязва четвъртата съвместна поява на екран на Робърт де Ниро и Ал Пачино, както и деветото сътрудничество между Де Ниро и 76-годишния Мартин Скорсезе. Пачино работи за първи път със Скорсезе.

"Огромна чест е, че "Ирландецът" беше избран да открие Нюйоркския кинофестивал", се посочва в направеното от Мартин Скорсезе изявление.

Все още не е известна датата, на която стрийминг платформата Нетфликс ще пусне продукцията в селектирани киносалони.

Петдесет и седмото издание на Нюйоркския филмов фестивал ще продължи от 27 септември до 13 октомври.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner