Неделя, 08 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 08 Декември 2019
Задава се римейк и на "Сам вкъщи"

Задава се римейк и на "Сам вкъщи"

Постоянният поток от нови версии на превърнали се в класики ленти, които филмовото студио Disney прави, вече не е просто тенденция – те са всемогъща, неудържима машина, които трупат стотици милиони в боксофиса. The Lion King е поредното доказателство за това.

Десетилетия по-късно от Disney възнамеряват да снимат римейк и на кинохита от 1990 г. "Сам вкъщи" за своята нова стрийминг услуга Disney +, която стартира в САЩ наесен, предаде BBC. Коледната история с Маколи Кълкин е една от многото детски ленти, на които компанията иска да направи нов по-съвременен вариант.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

От Disney коментират, че лентата ще бъде заснета отново "за по-модерна публика", но не дават подробности какво точно ще бъде променено и какво – запазено от оригинала, както и дали 38-годишният актьор Маколи Кълкин отново ще е част от филма в образа на любимеца на поколения Кевин Маккалистър.

"Съм вкъщи" стана част от портфолиото на кино компанията, след като Disney придобиха правата върху всички продукции на 20th Century Fox при закупуването на известното филмово студио.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар