Понеделник, 17 Февруари 2020

ndt banner2

Понеделник, 17 Февруари 2020

Сътрудничката на Робърт Де Ниро заведе иск срещу него

Сътрудничката на Робърт Де Ниро заведе иск срещу него

Тя казва, че като асистентка на Де Ниро години наред е трябвало да търпи тормоза и дискриминационното му отношение към нея

Американският актьор Робърт Де Ниро влезе в съдебен спор с бивша сътрудничка.

Преди 6 седмици компанията на Де Ниро - "Канал пръдакшънс", заведе дело срещу бившата асистентка на актьора Чейз Робинсън. Компанията иска сумата 6 милиона долара за нанесени от Чейз вреди.

Тя е обвинена, че си е присвоила стотици хиляди долари, че използвала въздушните мили на компанията за лични цели, че е плащала от сметката за дребни разходи на компанията за лични и луксозни вещи, че се е шляела по улиците в работно време или, че по време на работа си е устройвала телевизионни маратони.

Чейз Робинсън обаче отвърна на удара, като заведе иск срещу Де Ниро на стойност 12 милиона долара. Тя казва, че като асистентка на Де Ниро години наред е трябвало да търпи тормоза и дискриминационното му отношение към нея. В жалбата се казва, че Де Ниро отправял на Чейз коментари със сексуален подтекст, че я обиждал и че я третирал като "офис женичка", докато тя била вицепрезидент по продукцията и финансите в компанията. В иска Робинсън обвинява Де Ниро, че я карал да му закопчава копчетата на ризата, да му оправя яката, да го чеше по гърба, да му връзва вратовръзката и да идва да го буди в леглото му, докато тя се надявала, че работата при актьора ще й помогне да изгради кариера в шоубизнеса. Де Ниро наел Чейз за асистентка през 2008 г., когато тя била на 25 години, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner