Хю Грант и Лучиана Бергер изненадаха граждани от Северен Лондон

Хю Грант и Лучиана Бергер изненадаха граждани от Северен Лондон

Въпреки студеното време двамата буквално чукали от врата на врата на домове в избирателните райони Финчли и Голдърс Грийн

Звездата от "Нотинг Хил" Хю Грант изненада граждани от Северен Лондон, като се включи в кампанията на кандидата на либералдемократите Лучиана Бергер, пише Ивнинг Стандарт, цитирано от OFFNews.bg.

Въпреки студеното време двамата буквално чукали от врата на врата на домове в избирателните райони Финчли и Голдърс Грийн.

Известният актьор вече обяви, че ще лобира за тактическо гласуване на изборите на 12 декември, с което да бъде спрян Брекзит. 

Според Грант, Бергер, която е бивш депутат от лейбъристите, е "политик на принципите" и че е наложително Борис Джонсън да не бъде избран отново за министър-председател. Той признава, че никога не е бил привърженик на сегашната й партия - либералдемократите, но я подкрепя в името на голямата цел - оставането на Великобритания в ЕС.

Актьорът възнамерява да посети и други избирателни райони и да подкрепи и кандидати на други партии, чиито възгледи са срещу Брекзит.

Оставете коментар