Петък, 24 Януари 2020

ndt banner2

Петък, 24 Януари 2020
Мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на концерт

Мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на концерт

Вижте видеото от инцидента

Неизвестен мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на гостуване в заведение в Базел. Това съобщи сръбското издание „Курир”, цитирано от Нова тв.

Нападателят се приближил до певеца, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него. Само навременната намеса на охраната предотвратила по-сериозен конфликт.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Пред изданието фолклегендата сподели подробности за случката.

„Пеех в петък вечер в Базел, дойде гост и ми казва: „Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не ми даде никакви признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Охранителят скочи и го свали, изведоха го веднага. Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди”, обясни Китич.

Заедно с певеца в заведението била и съпругата му – певицата Таня Савич. По време на грозната сцена тя се изплашила и разплакала. Не се е наложило изпълнителят да търси медицинска помощ, а концертът продължил.


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner