Вторник, 13 Ноември 2018
Вторник, 13 Ноември 2018

Голяма излагация с екипите на българските олимпийци

Голяма излагация с екипите на българските олимпийци

Екипите на нашите олимпийци в Пьонг Чанг са резедави, не са зелени, каквито би трябвало да се очаква да бъдат, и каквито са обявени, че са.

Резедавото не е зелено и няма нищо общо с националния ни флаг, който спред чл. 15, ал. (2) на Закона за държавния герб и националното знаме на Република България има “бяло, зелено и червено поле”, няма резедаво поле, нито светлозелено, нито жълтозелено.

Резултат с изображение за български олимпийци пьонгчанг

Екипите на българите са сбъркани тотално, различават се цветово от флага ни.

Те по-скоро са свързани като дизайн и подредба на цветове с държавния флаг на Ислямска република Иран.

Резултат с изображение за български олимпийци пьонгчанг стефка костадинова

Шапките в тези екипи представят точно иранското знаме – зелено, бяло и червено, а не нашата нашия национален флаг с подредбата – бяло, зелено и червено.

Освен това на тези шапки е изписано “BG team”, значи съответния спортист не представя България, а представя някакъв незнаен “български екип”. На шапката би трябвало да е името на държавата ни или националният ни флаг, както е при други спортисти.

Резултат с изображение за winter olympics 2018 usa

Свързани статии (по етикет)

  • Хленч по български

    Добре, искате оставка на правителството... Но какво предлагате. Искате увеличение на заплатите и намаляване цената на горивата. Заплатата може да си я създадете сами - с повече инициативност.

  • Българският паспорт отваря вратите към 114 държави

    Българският паспорт е сред най-предпочитаните, наред с другите от Евросъюза. Сингапурските и германските паспорти оглавяват класацията. Рейтингът им е 1. На последно място е паспортът на Афганистан с рейтинг 92, предаде bTV.

  • Българският производител на състезателни коли SIN Cars се готви за IPO

    Българският производител на състезателни коли SIN Cars International, които участват в европейското аматьорско състезание GT4, планира да се листне на борсата, за да финансира разширяването си на пазара на електромобили, пише Bloomberg.

Оставете коментар