Сряда, 19 Декември 2018
Сряда, 19 Декември 2018

Полицията на крак за дербито между ЦСКА и Левски

Полицията на крак за дербито между ЦСКА и Левски

Зрителите да са на стадиона два часа преди началото на срещата, призовават от СДВР

Полицията е на крак за дербито от турнира за Купата на България по футбол между ЦСКА и Левски на 11 април. Двубоят е от 18,00 часа на Националния стадион "Васил Левски", а от СДВР предприемат вече мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Планирани са стриктни действия за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16 часа, казват още от столичната полиция.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар