Събота, 19 Януари 2019
Събота, 19 Януари 2019

От Арсенал дава пет милиона евро за Каранга

От Арсенал дава пет милиона евро за Каранга

Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга е пред трансфер в Арсенал, научи ексклузивно "Меридиан мач".

Става дума за отбора от Тула, който към днешна дата е на седмо място в елита на Русия. Клубът е направил впечатляваща оферта от 5 000 000 долара за нападателя.
 
Шефовете на "червените" са били в напреднали преговори за трансфера на Каранга, но нещата са пропаднали, след като на "Армията" научили, че руснаците искат сделката да финишира с коварна хватка.
 
От Борисовата градина разкриха, че хора от ръководството на клуба от Тула са имали важно условие, за да се финализират трансфера. Те са настоявали "червените" да върнат над 30 процента от споменатите 5 000 000 долара "под масата".
 
Подобна практика е широко разпространена в клубовете от Русия, бившите републики, Близкия и Далечния изток.
 
Шефовете на ЦСКА-София обаче твърдо отказали подобни машинации и на този етап сделката е замразена. Това обаче не значи, че преговорите няма да бъдат подновени през лятото, когато руснаците вероятно ще се откажат от идеята за далавера.
 
Иначе от Тула изкушавали Каранга с огромна заплата и самият бразилец бил готов да премине в клуба, чието седалище, за разлика от много клубове в Русия, е близо до Москва. Това го прави апетитен център за легионери.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар