Петък, 19 Юли 2019
Петък, 19 Юли 2019
Нов модерен фитнес клуб отвори врати в полите на Витоша

Нов модерен фитнес клуб отвори врати в полите на Витоша

С шумно пролетно парти Supreme Premium Fitnes отпразнува своето откриване в събота вечер

Най-новият градски фитнес отвори врати преди броени дни в полите на Витоша. С шумно пролетно парти Supreme Premium Fitnes отпразнува своето откриване в събота вечер. Гостите се забавляваха, докато играеха различни спортни игри и печелеха награди.

Създателите на новото ултра-модерно спортно пространство споделиха, че тяхната основната цел е да превърнат това място, не в поредната фитнес зала с нови уреди и приятна обстановка, а в оазис за хора, които обичат динамиката,  движението и спорта, но търсят и спокойствие.

„Искаме хората които ни посещават да постигат високи резултати, но и да идват в тази зала за да бъдат сред приятели и да получават лично отношение. Това е пространство за лица, които искат да водят здравословен начин на живот и да поддържат своя тонус, без да се налага да мислят за това как да го правят, без да броят калории или да четат диети и хранителни режими, защото в тази зала има кой да мисли за всичко това“, разказва един от инструкторите на новата спортна зала.

“Най-важно е, че когато сте в Supreme Premium Fitnes ще успеете да се откъснете от натовареното си ежедневие и проблеми и когато си тръгвате ще се чувствате по-щастливи и заредени с положителни емоции“, допълва един от собствениците на модерното спортно съоражение.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар