Неделя, 16 Декември 2018
Неделя, 16 Декември 2018

„Winbet“ стана спонсор на джудиста Даниел Дичев

„Winbet“ стана спонсор на джудиста Даниел Дичев

 Договорът с букмейкъра идва във важен момент за сливналията

Букмейкърът „Winbet“ официално стана партньор на национала по джудо Даниел Дичев, пише агенция ПРофайл. Договорът идва в много важен момент в кариерата на сливналията – това лято му предстои да вземе участие в Asia Open и сериите Grand Prix.

„Изключително съм щастлив, че ще работя с един от най-предпочитаните и бързо развиващи се букмейкъри на българския пазар“, с тези думи Даниел коментира бъдещото ни сътрудничество.

Даниел Дичев е професионален състезател по джудо в категория до 100 кг. На 19 години печели Световната титла по Самбо за младежи, а през 2010 г. печели Европейската младежка купа в Санкт Петербург, Европейската купа за младежи до 20 г. в Гърция, както и в Унгария и Украйна.

През 2012 г. печели първия си турнир за мъже на Европейската купа в Истанбул, а в самбото завоюва сребърен медал на Европейското първенство в Милано.

Следват още успехи и усилена подготовка на Даниел в Япония.

През 2017 г. Дичев е удостоен с приза Най-добър състезател в цяла Япония. Това признание са получили само двама чужденци в историята на джудото.

От „Winbet“ призна, че знае колко важна е подкрепата за спортистите на всеки етап от кариерата им и с гордост застава зад още един шампион, когото го очакват световни победи!

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар