Неделя, 19 Май 2019
Неделя, 19 Май 2019
Министерството на културата на Дагестан отговори на критиките на Нурмагомедов

Министерството на културата на Дагестан отговори на критиките на Нурмагомедов

В публикация, Нурмагомедов изразява възмущението си от показването на “порно” в центъра на Махачкала и предупреждава, че нещата могат да излязат и извън рамките на социалните мрежи

Министерството на културата на Дагестан задочно отговори на публичната критика на популярния боец от семесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов към театралния спектакъл “На лов за мъже”. В комедията има някои сцени на границата на еротиката, които не са били възприети добре от Нурмагомедов и други жители на Дагестан, а около пиесата и представянето й в републиката възникна полемика.
 
В публикация, Нурмагомедов изразява възмущението си от показването на “порно” в центъра на Махачкала и предупреждава, че нещата могат да излязат и извън рамките на социалните мрежи. В отговора си министерството посочва, че няма много общо със спектакъла, тъй като не е организатор, нито пък управлява залата, в която е бил поставен.
 
От ведомството проявяват разбиране към тревогите на част от населението, но твърдо подчертават, че “ги отблъсква ниското ниво на култура на хора, които в защита на своята позиция преминават към обиди и заплахи”.
 
Актьорът Станислав Седалский също отговори на шампиона в UFC и му благодари за "мъжеството" от изразената позиция към спектакъла. Той отбелязва, че самите бойци излизат в октагона полуголи и го призовава да се пребори занапред да обличат някакъв екип.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар