Петък, 15 Ноември 2019
Петък, 15 Ноември 2019
"Жертвата" на Кубрат иска отнемане на лиценза му

"Жертвата" на Кубрат иска отнемане на лиценза му

Репортерката, която Кубрат Пулев целуна след победата си над Богдан Дину, си е наела адвокатката Глория Алред.

Алред е специалистка в защитата на правата на жените и се занимава с това от няколко десетилетия.

Тя е адвокат на 33 жени, които обвиняват Бил Козби в сексуален тормоз и на една, която отправя обвинения към Доналд Тръмп. Имала е дела срещу Чарли Шийн, Тайгър Уудс и Еди Мърфи.

През миналата година Netflix пусна документален филм за адвокатката, която явно си знае работата.

На пресконференция днес Суши заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Пулев. След интервюто той си е позволил да я опипа по задника, което я е накарало да се почувства много дискомфортно. Осъзнавайки, че може да си навлече неприятности, Кобрата е помолил репортерката да изреже въпросната целувка от материала, но тя е отказала да го направи, а видеото бързо се превърна в хит в интернет и предизвика разнопосочни реакции.

"Никоя жена не заслужава подобно отношение. Ние не сме приятели и не сме в романтична връзка. Г-н Пулев нямаше право да ме целува", изтъкна Джени Суши.

 Пред медиите Глория Олред заяви, че ще настоява за сериозно разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на Пулев. Ако това се случи, кариерата на 37-годишния българин ще бъде поставена на карта.

При завръщането си в София Пулев не беше притеснен от случката. Според него всичко е било шега, а сега г-ца Суши се опитва да се възползва от известността му и да си направи реклама на негов гръб. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар