Волейболната федерация скочи срещу Любо Ганев

Волейболната федерация скочи срещу Любо Ганев

Напрежението разтърси високите етажи във волейболната ни федерация. Повод стана публикувана през миналата седмица информация, че вицепрезидентът на централата Любо Ганев е дарил чрез фирмата си, която е дистрибутор на производителя, 700 топки Микаса на федерацията, като дори е цитирано негово изказване

"Волейболът е най-успешният ни колективен спорт и винаги съм се стремял да помагам с всичко възможно. Много е важно дори най-малките да тренират от първите си стъпки с най-високото качество.

Работа на федерацията е да разпредели топките между клубовете и школите. Сигурен съм, че само с най-доброто можем да очакваме в бъдеще резултатите, за които всички се надяваме", казва Ганев, който в миналото беше една от звездите на този спорт у нас.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Седмица по-късно ръководството на БФ Волейбол пусна позиция, в която уточнява, че не става въпрос за дарение, а за изпълнение на договор за реклама.

"БФВ не е получавала като дарение топки нито през настоящата, нито през която и да била предходна година", пише в позицията.

Източник: OFFNews.bg

Оставете коментар