“Цеките” поискаха “Левски”

“Цеките” поискаха “Левски”

Найденови са в основата на разследването срещу досегашния собственик Васил Божков, след като пуснаха сигнали срещу него в прокуратурата и обявиха, че ги е заплашвал с убийство

Босовете на "Ефбет" братя Найденови са готови да купят "Левски". Тази новина съобщиха от клуба, където се е получило официално писмо от компанията. Найденови са в основата на разследването срещу досегашния собственик Васил Божков, след като пуснаха сигнали срещу него в прокуратурата и обявиха, че ги е заплашвал с убийство. 

"На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не се посочва на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието", съобщава сайтът на "сините".

"За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове. Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба.

„ПФК Левски“ активно търси решение за гарантиране на финансовата си стабилност и оценяваме всяко реално предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на отбора", става ясно от съобщението на клуба.

Оставете коментар