Петък, 14 Декември 2018
Петък, 14 Декември 2018

Международна специализирана изложба „Експо 2017”, енергията на бъдещето ще бъде представена на в Астана

Международна специализирана изложба „Експо 2017”, енергията на бъдещето ще бъде представена на в Астана

Почетни гости ще бъдат държавните и правителствени ръководители на около 30 държави

Новите "зелени" технологии и най-добрите научни разработки в областта на енергетиката ще бъдат показани на церемонията по закриването на Международната специализирана изложба „Експо 2017” в Астана. Събитието ще се състои тази вечер, а гостите на шоуто обещават да покажат бъдещето, в което най-добрите съвременни постижения в областта на чистата енергия стават позната реалност.

Очаква се на тържеството да присъстват повече от 2200 души от десетки страни. Организаторите планират шоуто да бъде не само красиво, но и информативно, като ще бъде показано как иновативната енергетика ще се отрази на бъдещето на хората.

Почетните гости на церемонията по закриването на „Експо 2017" ще бъдат държавните и правителствени ръководители на около 30 държави. Повече от 9000 полицейски служители са ангажирани да осигурят защитата на обществения ред, предаде БГНЕС.

Международната специализирана изложба се проведе за три месеца - от 10 юни до 10 септември. На нея присъстваха 115 държави и 22 международни организации. За тези три месеца повече от 3,5 милиона души посетиха събитието, въпреки че първоначално организаторите очакваха около 2 милиона посетители.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар