Понеделник, 19 Ноември 2018
Понеделник, 19 Ноември 2018

Eто го интериора на новия G-клас

Eто го интериора на новия G-клас

Следващото поколение на Mercedes G-клас ще получи изцяло ново арматурно табло, което сякаш пренася формите от екстериора отвътре

Дюзите на вентилацията/отоплението изглеждат досущ като фаровете. Подобно на CLS, и тук те напомнят на турбини. Върху тапицерията на кокпита са поставени два от общо седемте високоговорителя на серийната аудиосистема – те символизират характерните квадратни мигачи. Типичен елемент за най-високопроходимия Benz остава дръжката пред пасажера до водача. Новост е мултифункционалният волана, който се радва на същата функционалност като при S-клас. Опционалният Widescreen-кокпит (серийно инструментите са аналогови) също ни е познат от S-клас (и Е-клас) – той включва два 12,3-инчови дисплея под общо стъкло. Потребителският интерфейс е достъпен в три различни стила – Classic, Sport и Progressive. Дори и в базовата модификация има декоративни елементи от дърво, а срещу доплащане можете да поръчате също карбонови и алуминиеви.

Mercedes-Benz Reveals New G-Class Interior Ahead Of Detroit

Отвътре Mercedes полага сериозни усилия за увеличаване на комфорта. От Щутгарт обещават 38 мм повече пространство за раменете отпред и +27 мм – отзад. Мястото за лактите също е набъбнало – отпред с 68 мм, отзад – с 56. Пътниците на втория ред ще се радват на цели 15 см повече за коленете. Отпред за краката ще има 38 мм повече. Част от серийното оборудване ще бъдат седалките с памет, комфортните подглавници и отоплението на „креслата“ отпред и отзад. Опционално се предлага пакетът „Активни мултиконтурни седалки“ с масажна функция, климатизация и странични опори, активирани посредством въздушни камери.

Mercedes-Benz Reveals New G-Class Interior Ahead Of Detroit

Свързано изображение

Източник: autobild-bulgaria.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар