Неделя, 16 Юни 2019
Неделя, 16 Юни 2019
Пет нови Лади, които ще променят всичко

Пет нови Лади, които ще променят всичко

АвтоВАЗ публикува един интересен тийзър, посветен на предстоящия в Москва автомобилен салон. На изложението руската марка ще покаже пет нови модела, а надписът зад все още покритите автомобили гласи: "Премиера, която ще промени всичко".

От Lada все още не разкриват коя ще е основната премиера и какви са петте покрити автомобила от снимката, но догадките вече започнаха. Най-вероятно, на първи план под покривалото е скрит обновения седан Lada Granta, външността на който беше разкрита съвсем скоро.

До новата Granta е скрита Lada Vesta Sport. На заден план може да се предположи, че са скрити леко видоизменените хечбек и комби на Lada Kalina, които ще влязат в семейството на Granta, а в центъра на композицията е колата с повишена проходимост Lada XRAY Cross.

Според други предположения, под покривалата са скрити всички модификации на Lada Granta - седан, лифтбек, хечбек, комби и неговата крос версия. Вече се знае, че от Толиати са подготвили и уникален концептуален автомобил. Ще бъде демонстрирана и обновената Lada Niva.

Свързани статии (по етикет)

  • Нови банкноти от 100 и 200 евро влизат в обращение от днес

    От днес влизат в обращение нови банкноти от 100 и 200 евро. Купюрите са с подобрена защита срещу фалшификации. С тях завършва серията “Европа”, която постепенно беше пускана през последните няколко години. Купюрите от 5, 10, 20 и 50 евро започнаха да се използват между 2013 г. и 2017 г.

  • Белгийският пазар на нови автомобили бележи спад

    Пазарът на нови автомобили в Белгия бележи спад с шест процента за последните три месеца, съобщават местни медии. Отбелязва се, че това е най-видимото оттегляне на купувачите от кризата през 2012 година, съобщава БТА.

  • Амстердам забранява наемите за нови жилища

    Амстердам е поредният европейски град, който опитва да затегне контрола върху пазара на жилища, закупени с инвестиционна цел, за да предотврати възможността собствениците на имоти да извличат печалба от растящите цени на жилища, предава Bloomberg, цитиран от Инвестор.

Оставете коментар