Неделя, 21 Април 2019
Неделя, 21 Април 2019
Unico - уникалната нова играчка за милионери

Unico - уникалната нова играчка за милионери

През лятото на тази година коппанията Lamborghini организира специално събитие, на което показа първия хибриден модел в историята си.

На него бяха поканени 200 души, които бяха задължени да не разкриват информация за автомобила.

Все пак някои от гостите не издържаха и разкриха, че суперколата носи фирменото обозначение LB48H. По-късно в мрежата изтекоха и снимки на модела, а сега стана ясно и под какво име ще се появи той на пазара. По информация на изданието TheSuprcarBlog, автомобилът ще се казва Unico.

Резултат с изображение за lamborghini unico

Предполага се, че Lamborghini Unico ще повтаря стила на концептуалния модел Terza Millenio (на снимката), представен от италианците през ноември миналата година. Това обаче се отнася само за дизайна, тъй като прототипът беше с електрическо задвижване, докато серийният модел ще получи хибриден агрегат.

Резултат с изображение за lamborghini unico

Очакванията са основна роля в задвижващата система да играе 6,5-литров атмосферен V12 с мощност 800 к.с., на който ще помага малък електромотор. Така агрегатът ще развива около 850 к.с.

Производдството на Unico ще стартира в края на годината, като от суперхибрида ще бъдат сглобени 63 бройки. Всяка от тях ще струва 2,5 млн. евро.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар