Събота, 16 Февруари 2019
Събота, 16 Февруари 2019

Четири приложения, които да пробвате през 2019

Четири приложения, които да пробвате през 2019

Време е да заредите смартфона си с няколко приложения, които ще са ви от полза през 2019 година. Те ще улеснят ежедневието ви и ще персонализират телефона ви. Ето четири от тях:

Pocket Casts

Приложението е насочено към тези, които се следят подкасти. Това безумно стабилно и добре изглеждащо приложение ви позволява да изтеглите или слушате онлайн различни, без значение дали са аудио или видео, така че можете да следите почти всичко. Това е последното приложение за подкаст, което ще трябва да изтеглите, и едно от най-добрите приложения за Android там.

Walli

Walli е приложение, с което да подменяте тапета на телефона си. Той има огромен брой тапети в различни стилове. Това включва абстракция, фотография, калиграфия и други категории. Някои от другите функции включват различни методи за сортиране, както и различни размери на тапети, така че да пасват правилно на устройството ви.

Google Drive

Google Drive e приложение за съхранение на данни в cloud, където всички нови потребители получават 15GB безплатно за постоянно, след като се регистрират. Можете, разбира се, да купите повече, ако е необходимо. Това, което прави Google Drive толкова специален, е пакет от приложения, които са приложени към него. Те включват Google Docs, Google Sheets, Google Slides, Google Photos, Gmail, и Google Calendar.

LastPass

Това е мениджър на пароли, който ви позволява да запазвате идентификационните си данни за вход по безопасен и сигурен начин. Освен това той може да помогне за генерирането на почти невъзможни за пробиване пароли, които да използвате в профилите си. Всичко това се контролира с главна парола. LastPass има поддръжка на различни платформи, така че можете да я използвате на компютри, мобилни устройства, таблети или каквото и да е друго устройство.

Свързани статии (по етикет)

  • Ползващите смартфони и аудио плеъри са с увеличен риск от загуба на слуха

    Сегашното поколение млади любители на музиката уврежда слуха си посредством аудиоплеъри, които не ограничават опасно високите нива на шума, оповести Световната здравна организация (СЗО), цитирана от Ройтерс и ДПА.

  • 4 мобилни приложения, с които никога няма да скучаете

    На всеки му се е случвало да търси нещо интересно по интернет, докато пътува или чака за важна среща. С помощта на няколко приложения човек лесно може да пребори скуката във всяка ситуация. Новият епизод на Ctrl alt min tech предлага 4 приложения, с които никога няма да ви е скучно.

  • Motorola Razr ще е със сгъваем дисплей

    Съвсем скоро Lenovo ще върне към живот един от легендарните телефони от началото на хилядолетието. Сигурно се досещате, че става дума за Motorola Razr, а информацията идва от източник на The Wall Street Journal.

Оставете коментар