Петък, 22 Март 2019
Петък, 22 Март 2019
Fiat Chrysler обяви сервизна акция заради дефектен круиз контрол на Alfa Romeo

Fiat Chrysler обяви сервизна акция заради дефектен круиз контрол на Alfa Romeo

Според Alfa Romeo проблемът се дължи на софтуерната грешка

Fiat Chrysler обявява сервиз за повече от 60 000 автомобила Alfa Romeo за дефектен контрол, който отказва да изключи след натискането на педала на спирачката. Кампанията засяга модела Джулия и Стелвио, произведени между 2017 и 2019 г.

Според Alfa Romeo проблемът се дължи на софтуерната грешка. Компанията препоръчва на клиентите да се възползват от функцията, която се ползва от дистанцията по пътя на автомобила, до отстраняване на възможните неизправности.

Според Fiat Chrysler не са известни инциденти с наранявания или смърт, причинени от установената неизправност. Кръв контрол може да се дезактивира по целенасочено натискане на педала на спирачката. Всички собственици на засегнати автомобили трябва да бъдат уведомени за проблема, за да могат да се възползват от актуализацията на системата на спирачната система на следващия месец.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

  • Кметът на Община Стрелча проговори след акцията

    Не е упражняван натиск спрямо служителите в общината да подават молби за напускане. Това каза за първи на пресконференция кметът на Община Стрелча Стойно Чачов във връзка с извършените в Общината проверки.

  • Продават патрулки по 270 лева

    СДВР обяви търг с явно наддаване за продажба на употребявана транспортна техника в град София.

  • Арестуваха цигански барон при спецакция в Бургас

    Полиция и жандармерия влезе в ромската махала в бургаския квартал "Победа".  До момента са задържани двама души за лихварска дейност и изнудване. Единият от тях е и ромският барон Михаил Щирионов, по прякор Пандурито.

Оставете коментар