Наредиха Гришо сред разочарованията на сезона

Наредиха Гришо сред разочарованията на сезона

Появяваше в медиите покрай връзката си с Мария Шарапова, анализира „Евроспорт“

Медийният гигант „Евроспрорт“ нареди Григор Димитров сред петимата тенисисти, които бележат сериозен срив през изминалия сезон. Първата ни ракета започна годината на 11-то място, но ще посрещне 2016 г. под № 28.

„Мнозина очакваха Григор Димитров да се утвърди в Топ 10 след силния си минал сезон и поредицата забележителни победи над силни тенисисти. Но в спортен план българинът беше твърде рядко в челните заглавия на спортните медии по света. Той беше там предимно в началото на годината и тогава бяха интересните му мачове. Впоследствие влезе в медиите заради раздялата си с Мария Шарапова и пикантните подробности около това. Заради кризата той се раздели и с треньора си Роджър Рашийд. Сега той назначи Франко Давин, който преди работеше с Хуан Мартин дел Потро и твърди, че желанието му се е върнало отново и иска да атакува върховете в световния тенис", коментират от телевизията.

Другите четирима включени са латвиецът Ернестс Гулбис, който се срина от 13-а до 81-а позиция, германците Бенямин Бекер (паднал от 40-и до 97-и) и Ян-Ленард Щруф (от 59-и сринал се до 108-и), както и руснакът Михаил Южни, който от 48-и през 2014 г. се свлече чак до 127-ата позиция. 

Оставете коментар