Четвъртък, 17 Октомври 2019
Четвъртък, 17 Октомври 2019
Гаджета за милиони

Гаджета за милиони

Последните три приятелки на Григор имат над четвърт милиард долара в сметките си

През последните години Григор Димитров постепенно се превърна в една от най-обсъжданите звезди на световния тенис. Мнозина анализират таланта му, нестандартните отигравания, приликата му с Роджър Федерер, победите и загубите.

От играта на Гришо все още има какво да се желае, за да се нареди до най-добрите в този спорт. Междувременно пък Димитров се превръща в най-големия плейбой на тениса в момента.

През последните 4-5 години през леглото на родения в Хасково талант преминаха тройка световни звезди. Става въпрос за колежките му Серина Уилямс и Мария Шарапова, а от известно време Григор излиза с поп звездата Никол Шерцингер.

Освен известни, гаджетата на Димитров са и доста богати. Проучване на Nbox показа, че състоянието на трите дами е на над четвърт милиард долара или по-точно 273 милиона долара (по данни на celebritynetworth.com).

Серена Уилямс

Водачката в Световната ранглиста имаше кратка авантюра с Григор в края на 2012 и началото на 2013 г. През кариерата си носителката на 21 трофея от турнири от Големия шлем е заработила малко над 74 милиона долара от наградни фондове. Състоянието й се оценява на приблизително 140 милиона долара. Освен от турнири Серена печели пари и извън корта. Американката всяка година печели по 15-20 милиона долара от рекламните си договори с Nike и Kraft Foods.

Мария Шарапова

Със сибирската принцеса до момента Григор Димитров е имал най-дългата връзка през живота си. Тя започна през пролетта на 2013 г. и приключи през миналото лято. В сметката си Шарапова има 125 милиона долара. През кариерата си рускинята е заработила над 36 милиона долара от наградни фондове. По-голямата част от доходите й идват извън корта. Мария редовно се изявява като модел на бижута и често се появява на кориците на Sports Illustrated. Има тлъсти рекламни договори с Nike и Head.

Никол Шерцингер

Последната изгора на Григор е американската певица. Бившата вокалистка на групата "Пусикет долс" е "най-бедна" от звездните гаджета на Димитров. Състоянието й се изчислява на около 8 милиона долара. През последните години соло кариерата на Никол постепенно залязва. Освен като певица Шерцингер се изявяваше и като съдия в X-Factor. През миналата година подписа договор на стойност 4,5 милиона долара със Sony Records, за да издаде нов албум.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар