Събота, 21 Септември 2019
Събота, 21 Септември 2019
Цвети Пиронкова се включи в благотворителна инициатива

Цвети Пиронкова се включи в благотворителна инициатива

Първата ни ракета при жените ще играе тенис с деца с аутизъм

Първата ни ракета Цветана Пиронкова ще подкрепи кампанията „Да изиграем един сет заедно". В нея ще вземат участие 20 деца от Пловдив в аутизъм.

Изискването за участие в подобна бъдеща надпревара е включване в благотворителния бал с призивното мото, с който ще се набират средства за екипировка на момчетата и момичетата.

Сред поканените гости е Цветана Пиронкова. Събитието ще се проведе в петък, 25 ноември, от 19:30 часа в пиано-бар "Монарх", съобщи президентът на дамската организация "Клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл" проф. д-р Диляна Вичева.

"Teзи деца на възраст между 9 и 18 г. тренират любимия си спорт вече четвърта година. На корта влагат цялата си енергия и страст и не просто играят, а "горят" в заниманията. Затова нека не секваме техния ентусиазъм заради липса на екипировка, а напротив - да ги улесним в тяхното хоби, което е и ефективна терапия", приканиха организаторите.

"Клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл" предоставя на цена 45 лева благотворителни покани в полза на каузата. Сумата може да бъде платена и като вход на място в самата вечер на благотворителната проява. Организаторите са подготвили и атрактивна томбола.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар