Събота, 22 Февруари 2020

ndt banner2

Събота, 22 Февруари 2020

Григор Димитров: Няма да играя в частния турнир в София

Григор Димитров: Няма да играя в частния турнир в София

"Не виждам защо трябва да има напрежение", заяви хасковлията.

Първата ракета на България Григор Димитров по много неприятен начин обяви, че няма да играе на турнира по тенис в България - Sofia Open 2019. Григор заяви, че не вижда защо има напрежение в това да не играе в "един частен турнир".

"За момента шансът да играя в София е изключително малък. Решили сме да играем Ротердам и Акапулко. Знам, че може да е разочарование, но не виждам защо трябва да има напрежение да играя в един частен турнир", каза шокиращо Григор в Монте Карло пред bTV.

А за разочарованието на феновете заяви следното: "Разбирам го това нещо, те пак ще ме видят. Има неща, които искаме да направим в България. Това е частен турнир. Защо трябва да правим частен турнир? Защо трябва да правим частен турнир, ако може да направим нещо повече, да се даде шанс не само на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, защо да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България?", продължи хасковлията.

"Защо да не даваме шанс на повечето играчи? Ако се помага, нека се помага по правилния начин", завърши първата ракета на България.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner