Неделя, 21 Юли 2019
Неделя, 21 Юли 2019
Григор Димитров: Няма да играя в частния турнир в София

Григор Димитров: Няма да играя в частния турнир в София

"Не виждам защо трябва да има напрежение", заяви хасковлията.

Първата ракета на България Григор Димитров по много неприятен начин обяви, че няма да играе на турнира по тенис в България - Sofia Open 2019. Григор заяви, че не вижда защо има напрежение в това да не играе в "един частен турнир".

"За момента шансът да играя в София е изключително малък. Решили сме да играем Ротердам и Акапулко. Знам, че може да е разочарование, но не виждам защо трябва да има напрежение да играя в един частен турнир", каза шокиращо Григор в Монте Карло пред bTV.

А за разочарованието на феновете заяви следното: "Разбирам го това нещо, те пак ще ме видят. Има неща, които искаме да направим в България. Това е частен турнир. Защо трябва да правим частен турнир? Защо трябва да правим частен турнир, ако може да направим нещо повече, да се даде шанс не само на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, защо да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България?", продължи хасковлията.

"Защо да не даваме шанс на повечето играчи? Ако се помага, нека се помага по правилния начин", завърши първата ракета на България.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар