Следващият съперник на Григор не спря да го хвали

Следващият съперник на Григор не спря да го хвали

Много е труден, когато е в ритъм, коментира Милман преди срещата им.

Следващият съперник на Григор Димитров на турнира в Бризбейн — Джон Милман не спря да хвали българина преди битката помежду им утре.

"Григор Димитров ще бъде мотивиран за успех, това е сигурно", заяви Милман в коментар за предстоящата си среща с българския тенисист.

Двамата ще премерят сили в мач от втория кръг на надпреварата, за който все още няма определен начален час. Подобен сблъсък между тях имаше и през 2018 година, когато хасковлията спечели с 2-1 сета.

Австралиецът още помни тази игра. Тогава местният любимец имаше точки за спечелване на мача, но Григор успя да го измъкне в три сета.

"Винаги има напрежение тук. Аз си поставям високи цели, особено тук. Обичам да играя в Бризбън, приемам го като отговорност. Хората от Бризбън са ме подкрепяли през цялата кариера и всеки път, когато изляза на корта искам да им дам повод за радост", коментира Милман.

"Григор имаше средно добра година по неговия висок стандарт. Според мен не беше слаба, но съм сигурен, че ще иска да вдигне нивото. Той обича да идва тук, печелил е титлата. Много труден противник, когато е в ритъм. Играта му много трудно може да се контролира, защото има страхотни възможности", каза австралиецът за българина.

От своя страна Григор беше далеч по-сдържан пред медиите и каза, че очаква срещата с нетърпение, подчертавайки, че родната публика ще е бонус за Милман.

Оставете коментар