Григор Димитров преговаря с легендарния германец Борис Бекер

Григор Димитров преговаря с легендарния германец Борис Бекер

Между 2013 и 2016 г. германецът беше треньор на Новак Джокович и съвместната им работа доведе до спечелване на три титли от Големия шлем за сърбина

Най-добрият български тенисист Григор Димитров преговаря с легендарния германец Борис Бекер. Носителят на шест титли от Големия шлем трябва да стане треньор на Григор след раздялата му с Дани Валверду, пишат специализирани издания за тенис.

Ако разговорите между българина и Мистър Бум Бум приключат успешно, може да станем свидетели на тандем между двама от най-големите плейбои в тениса. Григор и Бекер са известни освен с постиженията си на корта и с връзките си с красиви жени.

Между 2013 и 2016 г. германецът беше треньор на Новак Джокович и съвместната им работа доведе до спечелване на три титли от Големия шлем за сърбина.

Григор все още чака думата на Андре Агаси, който беше част от щаба на българина само за големите турнири, заради нежеланието си да пътува през цялата година и така да е далеч от семейството си.

С Димитров на предстоящия турнир в Рим ще бъдат баща му Димитър и мениджърът му Георги Стоименов, който също сондира мнения относно кой е най-добрият вариант за треньор на клиента му.

Оставете коментар