Неделя, 23 Февруари 2020

ndt banner2

Неделя, 23 Февруари 2020

Федерер не спести похвалите си по адрес на Григор Димитров

Федерер не спести похвалите си по адрес на Григор Димитров

Българинът победи Маестрото с 3:6, 6:4, 3:6, 6:4, 6:2

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер не спести похвалите си по адрес на Григор Димитров след 1/4-финалната среща помежду им в турнира от Големия шлем US Open.

Българинът победи Маестрото с 3:6, 6:4, 3:6, 6:4, 6:2. На пресконференцията след двубоя Федерер направи анализ на срещата и обясни ситуацията, заради която беше принуден да поиска медицинско прекъсване.

"Нуждаех се от интервенция в гърба и врата. Просто трябваше да опитам да го разтрия, да го освободя и да видим дали ще е по-добре. Но това е моментът на Григор, не моментът на моето тяло.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Григор беше много солиден от основната линия. Миксираше играта добре, което ми създаде много проблеми с ритъма. Така и не успях да се почувствам комфортно от основната линия. Това е елемент, в който съм доминирал в предишните ни мачове. Днес случаят не беше такъв, той свърши добра работа там.

Разочарован съм, че турнирът за мен свърши, защото чувствах, че играя добре след малко по-трудния старт. Това е пропусната възможност, до известна степен, защото водех в резултата, щях да имам и два дни почивка. Нещата изглеждаха добре.

"Планирам да играя на "Лейвър Къп", след това Шанхай, Базел и може би Париж и Лондон. Нямам кристална топка, вие имате ли? Няма как да знам дали ще спечеля още трофеи от Големия шлем. Надявам се, разбира се. Все още мисля, че сезонът е позитивен. Сега съм разачораван, но ще се оправя. Всичко ще бъде наред", каза Федерер.


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner