Понеделник, 10 Декември 2018
Понеделник, 10 Декември 2018

"Елените" или мястото на което Господ е целунал земята

"Елените" или мястото на което Господ е целунал земята

Комплексът е пълен с туристи от най-различни националности, но е място, с което определено може да се гордее всеки един българин

Оазис, но не сред пустиня, а сред великолепната красота на българската гора. Това е курортен комплекс "Елените". 

 

Ситен пясък, тюркоазено море, мохито и спокойствие. Всъщност именно последната дума може би е най-важна, поради факта, че повечето подобни комплекси са глъч и навалица от припряни в почивката си туристи. На "Елените" обаче, не е така. Пространство и въздух са обединени от удобна и разнообразна инфраструктура. Вили с гледка към морето или парка, няколко хотела, прелата от които е Royal Castle & Spa.

Хотелът респектира с обем и впечатлява с външна архитектура и дизайнерски стил. Както всъщност и всички хотели на "Виктория груп". Атриуми, шадравани, английски дворове и средиземноморски палми, всички те някак естествено прилягат на иначе типичната българска природа наоколо.

В комплекса има напълно новоизгараден амфитеатър и огромен аквапарк за забавление на малки и големи. За нуждите на гостите има електромобили, а СПА центъра на Royal Castle & Spa минава за един от най-добрите на Балканите.

Хотел Zornitza Sands е на самият плаж, а Royal Park предлага стаи с изглед към морето и вътрешността на комплекса.

Комплексът е пълен с туристи от най-различни националности, и е място, с което определено може да се гордее всеки един българин.

Защото, както казват местните, "Елените" са мястото, където Господ е целунал земята. Едно от райските места на България.

NBOX.BG

Оставете коментар