Събота, 19 Октомври 2019
Събота, 19 Октомври 2019
Владо Николов остава до Рио

Владо Николов остава до Рио

Ако не се класираме, приключвам с националния тази година, обяви ветеранът

Капитанът на България Владимир Николов обяви, че ще се откаже след Олимпийските игри в Рио. За целта първо обаче волейболните ни национали трябва да се класират за форума.

„Ще играя в oлимпийската квалификация в Берлин, ако получа повиквателна, разбира се. Ако успеем да се класираме, ще се опитам да дам най-добрата си игра на Олимпиадата в Ри. В противен случай, последният ми мач в националния отбор ще бъде преди Нова година. Този път това е със сигурност“, коментира Николов пред сайта WorldofVolley.com.

Изиграхме перфектен турнир в София, допълни ветеранът.

„Нямахме късмет в третия гейм на полуфинала срещу Франция. Ние можеше да спечелим и да играем на финала. Но сега трябва да останем здраво стъпили на земята. Ние сме малка страна, практически без вътрешното първенство, а сега не можехме да разчитаме и на шестима волейболисти, което е огромна загуба за нас. Евроволей 2015 пропуснаха Цветан Соколов, Тодор Скримов, а Андрей Жеков, Теодор Салпаров и Николай Николов почти не играха, въпреки че бяха в отбора. Разбира се, да не забравяме и Матей Казийски“, каза още капитанът на България.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар