Договорът на Гибона изтече

Договорът на Гибона изтече

Предстоят преговори, коментира Константинов

Националният отбор по волейбол остана без селекционер. Договорът на Пламен Константинов изтече и тепърва ще стане ясно, дали ще бъде подновен. Въпреки, че изведе лъвовете до четвъртото място на Европейското първенство, Гибона има проблеми в съблекалнята и част от ръководителите във федерацията.

„Моята договорка бе до края на европейското първенство. Проведохме първоначален разговор с шефовете на волейболната федерация. Предстои в края на тази седмица да седнем и окончателно да направим договорката занапред", коментира Пламен Константинов пред ТВ 7.

На националния отбор предстои участие в трудната олимпийска квалификация в Берлин от 5 до 10 януари. Само победителят в тази квалификация ще се класира за участие на Игрите в Рио.

„Тежка квалификация. Абсурдна в голяма степен. Участват европейски (Франция), световен (Полша) и олимпийски шампион (Русия). Само, за да излезем от групата или олимпийския шампион или европейския шампион няма да отидем на Олимпиада. Това е достатъчен аргумент, за да знаете колко е тежка, но това не ни отказва", добави Константинов.

Оставете коментар