Вторник, 17 Септември 2019
Вторник, 17 Септември 2019
Любо Ганев: Не ми е проблем да си тръгна

Любо Ганев: Не ми е проблем да си тръгна

Единствената ми привилегия от работата във федерацията е, че влизам без билет на мачовете, заяви пред Nbox волейболната ни легенда

"Никой не ме е уведомявал за рокадите във Федерацията по волейбол", заяви легендата Любо Ганев. Бившият национал бе освободен от поста си на вицепрезидент, но остава в Управителния съвет на централата.

"За мен това не е никакъв проблем. Във Федерацията съм от над десет години. Никога не съм имал облаги, независимо дали съм президент, вицепрезидент или не. За мен това не променя отношението ми към членовете на Управителния съвет, още по-малко към самия волейбол", коментира пред Nbox Любо Ганев.

"Ще продължа да помагам с каквото мога", допълни легендата.

"Естествено, ако някой прецени, че няма нужда от помощта ми вече, за мен не е проблем да си тръгна. Волейболът ме е изградил като човек, като личност. Дори и успехите в бизнеса, който развивам, ги дължа на този спорт. Волейболът винаги ми е бил като хоби, не получавам възнаграждения за работата си във Федерацията. Единствената ми привилегия е, че влизам на мачове без билет", каза още Любо Ганев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар