Владо Николов преди бенефиса: Днес не се сбогуваме

Владо Николов преди бенефиса: Днес не се сбогуваме

Днес просто слагам точка на една книга, за да започна нова, благодаря ви, че бяхте главните герои, написа волейболистът в специално обръщение

Тази вечер един от най-добрите български волейболисти ще сложи край на състезателната си кариера. Доскорошният капитан на националния отбор Владимир Николов ще изиграе последния си мач. Това ще стане на специален бенефис в столичната зала „Арена Армеец“.

Преди шоуто Николов направи емоционално обръщение към феновете:

„Е, моментът дойде. Отлагах го, вярвах, че мога да се преборя за още някоя и друга година на волейболното игрище. Мечтаех да видя отново "Арена Армеец" пълна по време на световното първенство през 2018-а година, мечтаех пак да поведа отбора, да изживеем отново онези велики октомврийски емоции от миналата есен. Уви, с природата не можеш да се бориш, болката след всеки мач се засилва, 25 години на площадката са много. Идва време за Бенефиса!

Благодаря ви, че и днес ще сте тук, че отново ще сме заедно. Така, както беше почти две десетилетия. Благодаря на съотборниците ми от националния отбор, на треньора Пламен Константинов. Благодаря, че дойдоха моите съиграчи от различните клубни отбори, с които през годините спечелихме не едно и две отличия. Благодаря на големия Владимир Алекно, че само седмици, след като изкачи Зенит до европейския връх, е в София, за да ме изведе за последен път на площадката. Благодаря на хилядите по трибуните, с които стотици пъти давахме сърце и душа за България. Благодаря на всички, защото без вас никога нямаше да стана този Владимир Николов!

Днес не се сбогуваме! Защото с волейбола не можеш да се сбогуваш, той тече във вените ти. Днес просто слагам точка на една книга, за да започна нова. Още веднъж - благодаря ви, че бяхте главните герои в тази книга.

Ще се видим след малко. Край мрежата, където започва Моята игра. Не, всъщност това ще си остане завинаги Нашата игра!

Ваш Владимир Николов“

На бенефиса му тази вечер в зала „Арена Армеец“ ще се събере истинско съзвездие от най-големите волейболни легенди, които пристигнаха в София от цял свят, за да уважат Никоров. Между тях се открояват имената на трима действащи треньори №1 в момента: стратегът на „Сборная“ Владимир Алекно, бившия селекционер на Националния ни волейболен отбор Камило Плачи и предводителя на националния отбор на Сърбия Никола Гърбич, който отново ще излезе на терена специално за супершоуто.

Историческата среща „Моята игра“ ще започне точно в 18:00 часа в „Арена Армеец“, като в „Тима на звездите“ ще видим още титаните: Александър Волков, Христо Златанов, Юбер Ено, Марк Макгивърн, Дик Коой, Теодор Салпаров, Ники Николов и други.

Вратите на „Арена Армеец“ ще отворят точно в 16:00 часа, като входовете, от които ще се влиза, ще бъдат през централните стълби откъм сектор B.

Всички, които искат да си закупят билети за историческия сблъсък, ще могат да го направят и днес от касата на „Арена Армеец“

Оставете коментар