Вторник, 17 Септември 2019
Вторник, 17 Септември 2019
Любо Ганев: Вървим по правилния път

Любо Ганев: Вървим по правилния път

Това са момчетата, които ще изнесат тежестта на плещите си в следващите години, каза волейболната легенда

Волейболната легенда на България Любо Ганев похвали националния отбор след турнира в „Хуберт Вагнер“ в Полша. Нашите спечелиха надпреварата, след три победи над домакините (3:2), Сърбия (3:2) и Белгия (3:0). Особено впечатляващ беше успехът над Полша, който е действащ световен шампион.

„Момчетата се представиха перфектно. Играха много добре и показаха, че вървим и се развиваме по правилен път. В състава имаше много млади момчета, което е част от процеса по подмладяване на отбора. Играчите показаха максимално своите възможности. Това са хората, които ще изнесат тежестта на плещите си през следващите години“, коментира пред Nbox Любо Ганев.

Членът на Управителния съвет на федерацията по волейбол коментира и финансовото положение в централата.

„Аз не съм чувал да има проблеми от подобно естество. БФВолейбол е една от най-добре финансираните федерации в България. Разчитаме основно на собствен бюджет, не толкова на помощ от държавата“, допълни Ганев.

Любо обеща, че ще бъде на трибуните на стадион „Васил Левски“ за шоу мача на своя добър приятел Христо Стоичков.

„Не успях да присъствам на партито в четвъртък, вечер, понеже пътувах и се прибрах късно. Но задължително ще бъда на стадиона за да се видя с Ицо“, каза още Любо Ганев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар