Четвъртък, 13 Декември 2018
Четвъртък, 13 Декември 2018

Каква е истината за 26-те изнасилени убити момичета

Каква е истината за 26-те изнасилени убити момичета

Момичетата, които бяха открити мъртви в Средиземно море, може да са били жертви на трафиканти на проститутки

Италианските власти подозират, че 26-те момичета са били умъртвени умишлено, след като са били изнасилени, съобщава NOVA.

Около 80% от нигерийките, пристигащи в Европа, се озовават на улицата, продавайки телата си за пари.

Те биват малтретирани, продавани и препродавани още от африканския континент.

В момента италианските власти разследват причините, довели до смъртта на момичетата, които са на възраст между 14 и 18 години.

Повечето от 375-те оцелели, докарани в Салерно, са африканци от Субсахарска Африка, от Нигерия, Сенегал, Гана, Гамбия и Судан, посочва италианският вестник „Рпублика” (La Republica). Не е изключено някои от тях да са самите трафиканти. 

Свързани статии (по етикет)

  • Радев: Аз не съм избран, за да премълчавам истината

    Аз не съм избран, за да премълчавам истината. Напротив - за да я изговарям и отстоявам. Не президентът, а правителството разполага с бюджета, разпределя обществени поръчки, финансира медиите. Този коментар направи президентът Румен Радев в предаването "Панорама" по БНТ. 

  • След стрелба във Флорида, двама души са убити

    Стрелба е открита тази нощ в близост до магазин в американски град Браунсвил, Флорида. Двама души са убити, а други двама - ранени. Това съобщи Маями Хералд, цитиран от Нова телевизия.

  • Италия конфискува мигрантския кораб

    Италия нареди транспортния мигрантски кораб „Водолей“ (Aquarius) да бъде иззет за предполагаемо незаконно изхвърляне на токсични отпадъци в Средиземно море, заявиха във вторник от организацията „Доктори без граници“ (Medecins Sans Frontiere - MSF), предават AFP и Агенция "Фокус". 

Оставете коментар