Понеделник, 09 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 09 Декември 2019
Младоженци сред загиналите в Германия

Младоженци сред загиналите в Германия

Една от загиналите жени има две деца, които остават кръгли сираци

Двама тийнейджъри сред жертвите на жестоката катастрофа с български бус в Германия. Сред шестимата загинали са момиче на 15 години и момче на 18 години, които се оженили преди дни. Останалите жертви са две жени на 30 и на 61 години, и трима мъжете между 18 и 36 години. Загиналите при жестокия сблъсък наши сънародници са шестима. Тежко пострадали са двама от пътниците в буса. Състоянието на единия от тях е критично. Той е в кома, а лекарите в болницата в Берлин се борят за живота му.Тежко пострадали са двама от пътниците в буса. Състоянието на единия от тях е критично. Той е в кома, а лекарите в болницата в Берлин се борят за живота му. След операция, състоянието на втория ранен е стабилизирано. Животът му е извън опасност. Той е излязъл от кома и дори се е чул с близките си в България, съобщава Нова телевизия.

В петък следобед, препълненият микробус, идващ от Сливо Поле, Русенско и пътуващ за Хамбург, катастрофира жестоко. Причините все още се разследват. Най-вероятно българският шофьор не е видял, че колите пред него са спрели заради задръстване и се е врязал с голяма скорост в спираща цистерна. Микробусът буквално е влязъл под тира и хората са загинали на място. Всички пътници в буса отивали да работят в Германия. С близките им в България се срещна Олга Василева.

15-годишната Есра от Сливо поле и 18-годишният Джамал от Русе се запознали по интернет. Той от години живеел в Германия, но се върнал в България, за да поиска момичето за булка.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner