Неделя, 25 Август 2019
Неделя, 25 Август 2019
Facebook се срина в цял свят за близо 90 минути

Facebook се срина в цял свят за близо 90 минути

Потребителите на Facebook в цял свят съобщиха, че социалната мрежа е била недостъпна навсякъде за определено време, като много от тях са се насочили към Twitter, за да изразят недоволството си.

Сигналите за проблем в уебсайта downdetector.com са започнали около 21:00 ч. централно гринуичко време, като най-засегнати са били потребителите в Северна Америка и Европа.

Прекъсването продължило близо 90 минути, преди да се възстанови нормалното обслужване. Някои потребители са имали достъп само за преглеждане на публикации, докато други не са били в състояние да влязат.

"Ние извършихме бързо проучване на проблема и успяхме да възстановяваме достъпа за всички. Съжаляваме за неудобството“, каза официалният говорител на Facebook.

Свързани статии (по етикет)

  • Facebook планира да промени имената на Instagram и WhatsApp

    От Facebook възнамеряват да ребрандират две от най-популярните си услуги – Instagram и WhatsApp, като добавят и своето име към техните наименования. 

  • Facebook с нова акция срещу фалшиви акаунти

    В поредна акция срещу "координирано неистинско поведение" Facebook е премахнала акаунти от четири държави - Русия, Украйна, Тайланд и Хондурас, съобщи Ройтерс, позовавайки се на изявление от социалната мрежа, предава technews.bg.

  • САЩ глобиха Фейсбук с 5 милиарда долара

    Фейсбук понесе глоба от 5 милиарда долара, наложена от Федералната търговска комисия (ФТК) на САЩ във връзка с неуспеха на социалната мрежа да защити личните данни на милиони свои потребители, предава "Ю Ес Ей Тудей".

Оставете коментар