Събота, 07 Декември 2019

ndt banner2

Събота, 07 Декември 2019
Кристиано Роналдо ще се размине със затвор срещу 19 милиона евро

Кристиано Роналдо ще се размине със затвор срещу 19 милиона евро

Кристиано Роналдо ще е в Мадрид днес, но спомените за успехите му с Реал няма да го топлят.

Суперзвездата на Ювентус ще трябва да финализира споразумението с испанските власти, според което да плати 19 милиона евро обезщетение за укрити данъци.

Договорката е постигната и е формалност днес Роналдо да застане пред съдията, който да я официализира. Португалският нападател ще чуе и двегодишна условна присъда за нарушенията, случили се в периода 2011-2014 г. Сделката и немалката сума, която ще плати, освобождават футболния супергерой от потенциалната опасност да влезе в затвора.

Проблемите на Кристиано със съда тепърва започват. Предстои му дело за изнасилване, шантаж и заплахи в САЩ, като адвокатите му ще опитат да поискат то да бъде през лятото, когато Роналдо няма да има мачове с Ювентус. Там обвиненията са от Катрин Майорга за нещо, което се е случило между нея и звездата на футбола преди 10 години. 

Пак отборът от юристи около петкратния носител на "Златната топка" отправи официално искане в понеделник, днес КР7 да влезе в залата на съда в Мадрид направо от паркинга, през страничен вход и с охрана. Така адвокатите планираха Роналдо да избегне срещата с медиите.

Но им бе отказано и Кристиано трябва да се срещне с обективите и фотоопаратите, както и с въпросите на репортери.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар