Неделя, 21 Юли 2019
Неделя, 21 Юли 2019
"Ню Йорк таймс": Доналд Тръмп започна опасна игра

"Ню Йорк таймс": Доналд Тръмп започна опасна игра

Медията от най-големия американски град е била обвинена от стопанина на Белия дом във виртуално предателство

Доналд Тръмп започна опасна игра, написа "Ню Йорк таймс".

Изданието отговори на президента на САЩ. Медията от най-големия американски град е била обвинена от стопанина на Белия дом във виртуално предателство. Поводът за нападката е бил материал на вестника, в който се е посочвало, че Вашингтон е активизирал информационните си атаки срещу електропроводните мрежи и други обекти в Русия.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Ние съгласувахме публикацията си с американското правителство и получихме зелена светлина. Да се обвинява медия в предателство е начало на една опасна игра", се посочва в отговора на "Ню Йорк таймс".

Вестникът е сред около 300-те медии в САЩ, обявили срещу Тръмп през август.

Свързани статии (по етикет)

 • Пловдивчанин е първият български шериф в САЩ

  Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската си мечта - да се закичи с шерифска значка, а ежедневието му да е като от екшън филм, разказва bTV. 

 • Депутатите одобриха сделката за новите изтребители Ф-16

  Депутатите одобриха сделката за новите изтребители. Гласуваха 210 народни представители. „За“ бяха 124, против – 83, а трима се въздържаха. За сделката гласуваха от ГЕРБ, ДПС, ВМРО и двама независими. Ген. Попов обаче предложи повторно гласуване.

  Повече от три часа продължиха дебатите в Народното събрание за това дали да се даде зелена светлина за закупуването на осем изтребителя Ф-16 от Съединените щати. Прогнозната цена е 1,2  милиарда щатски долара.

  С гласовете на ГЕРБ, ОП, ДПС и двама независими беше отхвърлено предложението на БСП за отлагане със шест месеца на гласуването на договорите за Ф-16

 • Три реактора на руска АЕЦ спряха заради късо съединение

  Руска АЕЦ изключи автоматично три от четирите си реактора заради късо съединение в един трансформатор, радиационното равнище остава нормално, съобщи Росенергоатом.

Оставете коментар