Вторник, 17 Септември 2019
Вторник, 17 Септември 2019
Баща и дъщеря загинаха в трагична катастрофа, причинена от 18-годишен българин

Баща и дъщеря загинаха в трагична катастрофа, причинена от 18-годишен българин

Инцидентът е станал в четвъртък, когато синьо BMW връхлита върху ''Хюндай'' на кръстовището с Мидълсбро Роуд и A171 в Гинсбъро

Баща и дъщеря загинаха в трагична катастрофа, причинена от 18-годишен българин, шофирал BMW. Марио Джамбазов е обвинен за причиняване на смърт след опасно шофиране в Източен Кливланд, съобщиха английски агенции.

Инцидентът е станал в четвъртък, когато синьо BMW връхлита върху ''Хюндай'' на кръстовището с Мидълсбро Роуд и A171 в Гинсбъро.

68-годишният Майкъл Лидъл от село Моърсхолм загива на място. Дъщеря му, 41-годишната Сара Лидъл, управлявала автомобила, е получила сериозни травми и е починала в университетската болница "Джеймс Кук“.  

18-годишният водач беше заведен в съда в събота сутрин с белезници и придружен от двама служители по сигурността. Български преводач превеждаше делото на обвиняемия. Джамбазов ще се яви на следващото дело в Тийсайд на 15-и юли.

Загиналата Сара е описана от семейството си като любяща майка на две деца, съпруга, дъщеря и сестра.

Свързани статии (по етикет)

  • Тир с цистерна се вряза в къща

    В къщата са били бременна жена с малко момиченце и майката на жената, които са изпаднали в шок

  • Цвета, защо не взе раненото дете с хеликоптера?

    Кортежът на НСО, в който е бил и шефката на Народното събрание Цвета Караянчева е карал с превишена скорост на пътя между Шумен и Силистра. Според източници на 19min автомобилът се е движил с около 180 км/ч., при разрешени в този участък 90.

  • Прокуратурата в Шумен разследва катастрофата с Караянчева

    Районната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство по повод пътния инцидент, при който пострада председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Оставете коментар