Вторник, 12 Ноември 2019
Вторник, 12 Ноември 2019
Масови арести във Великобритания в хода на разследване за сексуални злоупотреби

Масови арести във Великобритания в хода на разследване за сексуални злоупотреби

Британската полиция съобщи днес, че е задържала 44 души в хода на разследване на небивали по обхват досега сексуални злоупотреби с деца в Северна Англия, предаде БТА, цитирайки Ройтерс

Полицията в Западен Йоркшир съобщи, че 36 мъже и три жени са били задържани през последните две седмици в разследване, основано на твърденията на четири жени, че са станали жертви на сексуални злоупотреби като деца, предимно в градовете Дюсбъри и Батли между 1995 и 2002 г. Тези задържания последваха арести на други петима мъже в края на миналата година. Арестуваните са били разпитани и освободени в очакване на по-нататъшно разследване.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Надяваме се тези арести да уверят нашите местни общности, че сме изцяло ангажирани със справяне със сексуалната експлоатация на деца", каза инспектор Сет Робинсън. През януари полицията съобщи, че е арестувала 55 души в разследване на сексуални злоупотреби с деца, включващо седем жени, които твърдят, че към тях са извършвани сексуални злоупотреби като деца между 2002 и 2009 г. в Дюсбъри и Батли, отбелязва Ройтерс.

Свързани статии (по етикет)

  • От 1 януари 2020 г.: Повече пари за работа с деца и ученици в риск от отпадане

    Екипите, които работят на терен с деца и ученици, които са застрашени от отпадане или вече са напуснали образователната система, ще получават по-голямо допълнително възнаграждение от 1 януари 2020 г., предвиждат промени в Наредбата за финансирането на институциите в системата на предучилищното и училищното образование. Проектът е внесен от министъра на образованието Красимир Вълчев за обществено обсъждане преди гласуването му от Министерския съвет

  • „Цеките“ – подозрение за участие в убийство, бомби и заплахи, „лични хора“ от службите на заплата в Efbet

    Единици са журналистите склонни да пишат и да проведат свое журналистическо разследване на тема, кои реално са Стефан Найденов – Цеката и синовете му Боян и Цветомир Найденови, както и да разгледат в детайли въпроса, какво всъщност се крие зад дейността на компанията им Efbet?

  • Разследват Виталий Кличко за държавна измяна

    Националното антикорупционно бюро на Украйна (НАБУ) е започнало наказателно разследване за държавна измяна срещу кмета на Киев Виталий Кличко и двама негови заместници, предаде ТАСС, като се позова на изданието "Украинские новости"

Оставете коментар