Събота, 25 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 25 Януари 2020
Масови арести във Великобритания в хода на разследване за сексуални злоупотреби

Масови арести във Великобритания в хода на разследване за сексуални злоупотреби

Британската полиция съобщи днес, че е задържала 44 души в хода на разследване на небивали по обхват досега сексуални злоупотреби с деца в Северна Англия, предаде БТА, цитирайки Ройтерс

Полицията в Западен Йоркшир съобщи, че 36 мъже и три жени са били задържани през последните две седмици в разследване, основано на твърденията на четири жени, че са станали жертви на сексуални злоупотреби като деца, предимно в градовете Дюсбъри и Батли между 1995 и 2002 г. Тези задържания последваха арести на други петима мъже в края на миналата година. Арестуваните са били разпитани и освободени в очакване на по-нататъшно разследване.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Надяваме се тези арести да уверят нашите местни общности, че сме изцяло ангажирани със справяне със сексуалната експлоатация на деца", каза инспектор Сет Робинсън. През януари полицията съобщи, че е арестувала 55 души в разследване на сексуални злоупотреби с деца, включващо седем жени, които твърдят, че към тях са извършвани сексуални злоупотреби като деца между 2002 и 2009 г. в Дюсбъри и Батли, отбелязва Ройтерс.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner