Понеделник, 21 Октомври 2019
Понеделник, 21 Октомври 2019
Съпругата на шейха на Дубай избяга с двете си деца и 31 млн. паунда

Съпругата на шейха на Дубай избяга с двете си деца и 31 млн. паунда

Бягството й се случва само година след като дъщеря на шейха – принцеса Латифа, също избяга от Дубай

Принцеса Хайа, съпруга на дубайския шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум, е избягала в Европа. Тя е взела със себе си колосалната сума от 31 млн. паунда, с които да започне нов живот, пише “Ивнинг стандарт”, предава БТВ.

Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум е вицепрезидент и премиер на Обединените Арабски Емирства, както и владетел на Дубай. Той е един от най-богатите хора в света.

Според информацията на “Ивнинг стандарт” принцеса Хайа е избягала в Германия, където търси убежище. Бягството й се случва само година след като дъщеря на шейха – принцеса Латифа, също избяга от Дубай.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Неправителствена организация за защита на човешките права е получила искане от принцеса Хайа за политическо убежище. По думите им принцеса Латифа вече разказала за неописуемото насилие, на което е била подложена от баща си.

По непотвърдена информация принцеса Хайа е избягала с двете си деца – Зайед на 7 години и дъщеря й Ал Джалила на 11 години.

Според различни източници Хайа е взела със себе си 31 млн. паунда, с които да започне живота си наново.

Все още няма официална информация за бягството на дубайската принцеса, но Мохамед бин Рашид ал-Мактум сподели в “Инстаграм” поема, която говори за предателство и изневяра.

Според западни медии тази поема е насочена именно към принцеса Хайа, която е и сестра на краля на Йордания.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар