Вторник, 19 Ноември 2019
Вторник, 19 Ноември 2019
Призоват Меркел да обясни дали има здравословен проблем

Призоват Меркел да обясни дали има здравословен проблем

Германски вестник призова Меркел да обясни дали има здравословен проблем.

След третия случай за по-малко от месец, при който германската канцлерка Ангела Меркел получи видим за всички тремор на публично място, вестник "Кьолнер Щат Анцайгер" я призова да обясни дали има здравословен проблем, предаде ДПА.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"На политиците не е забранено да се разболяват - те имат правото да се възстановяват и лекуват от изцеждащата енергията им отговорна работа. Една болест обаче се превръща в политически проблем, ако не може повече да се гарантира, че (политиците) са в състояние да изпълняват своите задължения с цялата си енергия", пише германското издание.

Източник: БТА

Свързани статии (по етикет)

  • Меркел: Недоволството не ни дава право да мразим

    Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че разочарованието и недоволството от правителството не дава никакво право на хората да мразят - намек за силното представяне в последно време на крайната десница на изборите в източната част на страната, предаде Асошиейтед прес, цитирани от БТА

  • Google призна, че има проблем с доверието

    Изпълнителният директор на Google Сундар Пичай е признал, че онлайн гигантът има проблеми с доверието на служителите си. Това е станало по време на седмична среща с екипите на компанията, съобщава The Washington Post.

  • И древните хора са имали проблем с холестерола

    Група учени изследва пет мумии на мъже и жени, починали на възраст между 18 и 60 години. Мумиите са датирани от 2000 г. пр. н. е. до 1000 сл. н. е.

Оставете коментар