Вторник, 21 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 21 Януари 2020
За първи път в историята: Неженена двойка ще обитава "Даунинг стрийт" 10

За първи път в историята: Неженена двойка ще обитава "Даунинг стрийт" 10

Британските таблоиди буквално „са заринати с работа“ заради Джонсън и 31-годишната му партньорка след избирането на 55-годишния политик за министър-председател

Борис Джонсън и приятелката му Кари Симъндс са се преместили на „Даунинг стрийт 10“, съобщава АФП. Така двамата се превърнаха в първата неженена двойка, която обитава резиденцията на британския премиер в историята на страната.

Британските таблоиди буквално „са заринати с работа“ заради Джонсън и 31-годишната му партньорка след избирането на 55-годишния политик за министър-председател.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Премиерът официално се нанесе и да, неговата партньорка ще живее с него“, заяви говорителка на „Даунинг стрийт 10“, като по този начин сложи край на продължаващите от седмици спекулации за това къде ще живее Симъндс.

Всъщност Джонсън и Симъндс няма да живеят зад стените на известния номер 10, където ще се настани новият финансов министър Саджид Джавид, чийто офис е на номер 11. Съседното жилище – „Даунинг стрийт 11“, разполага с по-просторен апартамент с четири спални. Именно там ще се настани новият премиер.

Бившият премиер лейбърист Тони Блеър беше първият, който приложи тази размяна на апартаменти и тя се превърна в традиция, която спазиха дори Мей и съпругът й Филип.

Източник: Нова.тв

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner