Понеделник, 20 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 20 Януари 2020
Харви Уайнстийн е успял да продаде шест свои недвижими имущества на стойност 55,9 милиона долара

Харви Уайнстийн е успял да продаде шест свои недвижими имущества на стойност 55,9 милиона долара

Продажбата се е осъществила половин година преди избухването на скандала за сексуалните му посегателства, съобщава в. "Уолстрийт джърнъл", цитиран от Новини.бг

Американският кинопродуцент Харви Уайнстийн е успял да продаде шест свои недвижими имущества на стойност 55,9 милиона долара половин година преди избухването на скандала за сексуалните му посегателства, съобщава в. "Уолстрийт джърнъл", цитиран от Новини.бг

Собствеността е била продадена в периода октомври 2017-април 2018 година. А през месец април тази година обвиняемият продуцент е успял да продаде свои и на брат му Робърт офисни помещения.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Сътрудници на вестника са разговаряли с Лесли Коен, която е закупил дом на Уайнстийн в щата Кънектикът три дни преди скандалната публикация за него, публикувана в "Ню Йорк таймс". Жената заявила, че се е почувствала измамена, тъй като не е знаела за аморалните действия на предишния собственик.

Вестникът напомня, че продуцентът е предложил през месец май тази година да заплати 44 милиона долара обезщетение на потърпевшите и на кредиторите, които водиха дела с продуцентската му компания преди нейния банкрут.

През месец октомври 2017 година в. "Ню Йорк таймс" публикува материал, в който Уайнстийн беше обвинен в множество сексуални посегателства над актриси и служителки в неговата компания.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner