Понеделник, 16 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 16 Декември 2019
Заседават по делото за екстрадиция на Джулиан Асанж

Заседават по делото за екстрадиция на Джулиан Асанж

Съд в Лондон ще заседава по делото за екстрадиция на основателя на Wikileaks Джулиан Асанж в понеделник

Според решението на съда, Асанж ще може да участва в съдебното заседание чрез видеоканал от затвора в Белмарш, където е задържан, поради здравословните си проблеми.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Асанж бе отведен в затвора през април, след като беше изведен от посолството на Еквадор в Лондон, където живееше години наред. Оттогава основателят на WikiLeaks е държан в ареста, докато чака изслушвания относно екстрадицията му в САЩ, на която той се противопостави.

В момента се провеждат съдебни заседания, за да се реши дали да го екстрадират в Швеция или САЩ. Стокхолм е повдигнал обвинения за сексуални посегателства срещу него, докато в Съединените щати той е издирван за шпионаж и може да бъде осъден на до 175 години затвор.

Свързани статии (по етикет)

  • Започва делото срещу Ален Делон за признаване на бащинство

    Следващия месец френското правосъдие ще започне да разглежда представения от Ари Булон иск за признаване на бащинство от актьора Ален Делон, предаде Франс прес

  • Джулиан Асанж отвръща на удара: Публикува видео с фалшифицираното от американците кацане на Луната

    До момента темата беше в раздел “Теории на конспирациите”. Видеото разобличава дългогодишната и брутална лъжа на САЩ. WikiLeaks публикува нов запис от заснемането на филма за кацане на Луната… Всичко е “фейк”! WikiLeaks се включи в конспирацията за “кацането на Луната” като публикува филм, показващ “заснемането” на кацането. Т.е. това са кадри от различни камери, на които се виждат другите камери по време на заснемането. Във финалната версия те естествено, не присъстват. На кадрите ясно се виждат астронавти без шлемове, командите от режисьора и пр.

  • БФС обмисля да заведе дело на bTV

    Българският футболен съюз обмисля да заведе дело срещу bTV

Оставете коментар

baner

 FB banner